preloader
blog post

Η KAMAI GROUP βασίζεται στο Breek.gr για τη διαχείριση τριψήφιου αριθμού ακινήτων

author image

Καλωσορίζουμε στο Breek.gr την KAMAI GROUP ! Ο ιδιοκτήτης και Διευθυντής της, κ. Θωμάς Σαμαράς, μετά από παρουσίαση από τον “Head of Product” Ισαάκ Τσαλίκογλου στον ίδιο και περιήγηση του λογισμικού στην πρώτη Property Manager της KAMAI, αποφάσισε να ψηφιοποιήσει τη διαχείριση ενός χαρτοφυλακίου με τριψήφιο αριθμό ακινήτων προς πώληση, υπό ενοικίαση, και υπό κατασκευή.

Ο κ. Σαμαράς, από τους “παλιούς” γνώστες της ηλεκτρονικής μηχανογράφησης λογιστικών διεργασιών και διεργασιών διαχείρισης, ενδιαφέρθηκε για το Breek.gr ήδη πριν από ένα έτος, όταν είδε ένα concept demo του web app μας και έδωσε feedback το οποίο ενσωματώσαμε κατά την ανάπτυξη του λογισμικού.

Νωρίς “έπιασε το νόημα” των δυνατοτήτων που η ψηφιακή διαχείριση με το Breek.gr ανοίγει για την KAMAI, καθώς ενισχύει το brand της εταιρείας προς το κατεξοχήν κεντροευρωπαϊκό πελατολόγιό της, καθιστώντας το Breek.gr ως το ψηφιακό σημείο συνάντησης για αγοραστές πολυτελών ακινήτων, ήδη κατά το στάδιο της κατασκευής. Εργασίες και πληρωμές καταγράφονται, και ο ψηφιακός φάκελος του ακινήτου εμπλουτίζεται σταδιακά από τη στιγμή “γέννησής” του, με όλα τα δεδομένα οργανωμένα και προσβάσιμα από παντού, και όχι μόνο στα Ελληνικά.

Δημιουργείται έτσι εύφορο έδαφος για παράλληλη ανάπτυξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της KAMAI μέσω της παροχής υπηρεσιών διαχείρισης (διεργασιών και οικονομικής), οργανωμένων μέσω του Breek.gr, ακόμη και μετά την πώληση ενός ακινήτου.

Τα ακίνητα του The Height Project ομαδοποιημένα στο Breek.gr

Με την έναρξη χρήσης του Breek.gr από την property manager της KAMAI GROUP, τα τρία συγκροτήματα του The Height Project , με καθένα να αποτελείται από 8 πολυτελείς βίλλες υπό ανάπτυξη, πλέον είναι ανάμεσα στα ακίνητα που η KAMAI διαχειρίζεται ψηφιακά.

Με την λειτουργία ομαδοποίησης ακινήτων σε κτίρια και συγκροτήματα του λογισμικού (web app), η οργάνωση και εύρεση καίριων πληροφοριών πολύ ευκολότερη, επιτρέποντας στην KAMAI τη διαχείριση περισσότερων ακινήτων με μακράν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας από κάθε εναλλακτική “παραδοσιακή” μέθοδο (ήτοι, “χαρτί και καλαμάρι”).

Στην προκειμένη περίπτωση, η KAMAI GROUP, ως real estate developer, χρησιμοποιεί το Breek.gr όχι μόνο για τη διαχείριση υπάρχοντων διαμερισμάτων και μονοκατοικιών, αλλά και για την διαχείριση της σχέσης με τους διεθνείς πελάτες της μέσω της παροχής ενημερώσεων για την κατάσταση της υλοποίησης της επένδυσής τους μέσα από την εφαρμογή.

Ενδιαφέρεσαι να δεις κι εσύ πώς το Breek.gr μπορεί να σε κάνει ψηφιακό πρωτοπόρο της διαχείρισης ακινήτων;

Κλείσε ένα online demo τώρα ή επικοινώνησε με την ομάδα μας στο LinkedIn ή email στο hello@breek.gr !

Σχετικά άρθρα

Δοκίμασε το Breek.gr δωρεάν

Δωρεάν εγγραφή ➜

Με την εγγραφή σου στο Breek.gr, ο λογαριασμός χρήστη σου Free 4/1 προσφέρει για ένα χρόνο τη δυνατότητα δωρεάν καταχώρισης πέντε ακινήτων, ένα εκ των οποίων με την πλήρη λειτουργικότητα διαχείρισης της βαθμίδας Monitor. Κάνε ένα test drive του Breek.gr τώρα και δες πώς θα σου λύσει τα χέρια!